De Bio van Bappie

Sportcentrum Brothers - Bappie Tetteroo

Een trotse Bappie in zijn Sportcentrum Brothers

BAPPIE TETTEROO EN ZIJN "BROTHERS GYM"

Moeder Nellie, vader Henk en de kleine Bappie, rond 1992.

De top in thaiboksen en boksen als doel

Op zijn 15e stopte Bappie Tetteroo met school, geen zin meer gaf hij bij zijn ouders aan. Zijn doel was om in het thaiboksen en boksen de top te bereiken. Dit ging hem met de hulp van sponsors als Van Dijk Mercedes redelijk goed af maar toen hij twintig jaar werd was hij er klaar mee. Er werd door verschillende managers uit de kickbokswereld te veel aan hem getrokken en daar had Tetteroo geen zin meer in.

De droom van een eigen sportcentrum

Zijn droom was om een eigen sportcentrum op te zetten, een eigen huisje te bouwen zonder gezeur van verschillende mensen om hem heen. Met toestemming van zijn vader en instemming van zijn moeder opende Tetteroo, zonder goed te weten wat hem te wachten stond, in 2010 Sportcentrum Brothers. In circa 4 jaar tijd wist hij een ledenbestand van ongeveer 4.000 leden op te bouwen.

 

Een sportschool van 1.100 m2

Ondanks de concurrentie in de directe omgeving was Tetteroo nog niet tevreden de groei zat er goed in en het werd tijd voor een nieuwe locatie, zodat ze nog verder konden groeien, want met een sportschool van 225m2 waren de mogelijkheden te beperkt. Mensen houden van groot, groter, grootst en dat past bij zijn denkwijze zei hij.

Zijn oog viel op een bedrijfspand aan de 1e tochtweg 13 in Nieuwerkerk aan den IJssel met een super mooie grote showroom van maar liefst 1.100 m2 langs een A1 locatie (50.000 auto’s per dag).

Ja hier kon hij wel weer een poosje vooruit maar zijn ouders vroegen: “Bappie durf je dit aan, weet je het zeker?”

Hij had vertrouwen in zijn eigen visie en zei tegen zijn ouders: “Ik ga liever op mijn bek dan dat ik het nooit hebt geprobeerd en ik straks 80 ben en spijt hebt.”

De grootste sportschool, met kickboksen, boksen en fitness

Bappie: “Ik denk dat ik mag zeggen dat ik een van de grootste sportscholen in het kickboksen en boksen heb. Ik heb er ook een fitness ruimte bij maar ons hoofddoel is toch vechtsport. We hebben 7 dagen per week vechtsporten als kickboksen, boksen aangevuld met pads, boxingbag en cardioboksen trainingen.

Dit is wat de mensen willen, ze willen tegenwoordig een multifunctionele sportschool en niet alleen maar die saaie fitness toestellen maar gewoon een lekkere work out. Ons centrum staat voor gezelligheid en we zijn een echte familie waar de lessen altijd super goed zijn. Wij proberen met ons team alles te geven wat we kunnen.

Trots op wat is opgebouwd

Ik ben nog jong en ik weet dat ik elke dag nog moet groeien en leren maar ik ben gelukkig met mijn sportcentrum en ben trots op wat ik neer heb gezet. Dit alles met de hulp van mijn team, mijn ouders en mijn lieve vrouw & niet te vergeten mijn zoon Henkie jr.

Ik wil tegen iedereen zeggen kom een keer een kijkje nemen bij Sportcentrum Brothers!

Sportcentrum Brothers Buiten
Sportcentrum Brothers - Bappie Tetteroo