Kickboksen (16+)

Kickboksen

Kickboksen is op dit moment een van de bekendste vechtsporten. Kickboksen is een dynamische vechtsport waar stoot- en traptechnieken gecombineerd worden met elleboog, knie en clinch technieken. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan conditie, snelheid, kracht en evenwicht.

De kickbokstrainingen bij Sportcentrum Brothers zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen, van nieuweling tot gevorderde. Onze doelstelling is om leden dusdanig te motiveren het beste uit zich te halen, elkaar te (leren) respecteren en het verbeteren van de vaardigheden en conditie

Er wordt geoefend in tweetallen waarbij de nadruk niet ligt op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden. Tijdens de kickbokstrainingen lopen er meerdere trainers rond zodat er meer persoonlijke aandacht aan de leden besteedt kan worden.

Bij Sportcentrum Brothers is sparren niet verplicht. Wij scheiden de training bij het sparren en de leden kunnen dan een keuze maken om wel of niet te sparren. Doet u niet mee dan gaat u gewoon door met de techniektraining.

Brothers denkt altijd mee!

Sparren is altijd vrijblijvend!

Proeftraining aanvragen!

Wil je één van onze trainingen eerst uitproberen?

Vraag dan een proeftraining aan voor een vrijblijvende kennismaking met Sportcentrum Brothers te Nieuwerkerk aan den IJssel.